05-08-087S Конарівська, О. Б. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]
Text
05-08-087S.pdf Download(406kB) |
Анотація
«Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанному господарстві» є вибірковою компонентою ОП, що вивчається на рівні вищої освіти бакалавр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». В процесі здійснення вивчення дисципліни, студенти вивчають сучасний стан, проблеми і перспективи розвитку туристичної, готельно-ресторанної індустрії в Україні; структури зовнішнього і внутрішнього середовищ туристичних, готельних та ресторанних підприємств; особливості організаційно-правових форм функціонування суб’єктів туристичного, готельного, ресторанного бізнесів; структуру типових договорів з постачальниками, підрядниками і клієнтами (відвідувачами/гостями) туристичних, готельних, ресторанних підприємств. Предметом навчальної дисципліни «Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанному господарстві» є форми, послідовність і закономірності розвитку і функціонування господарської діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства. Метою навчальної дисципліни є формування в студентів сучасного економічного мислення, глибокого розуміння комплексності проблем та невизначеністю умов господарювання в туристичному бізнесі і готельно-ресторанному господарстві, а також у набутті вмінь і практичних навичок економічної діяльності.
Title in English
SYLLABUS Organization of entrepreneurial activity in the hotel and restaurant industry ВЦПП 1.6 Code in Degree Programme Level of Education: bachelor’s (first) 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study: Hotel and Restaurant Business Degree Programme: Hotel and Restaurant Business
Тип елементу : | Силабус |
---|---|
Ключові слова: | 05-08-087S, організація, підприємницька діяльність, готельно-ресторанне господарство |
Шифр: | 05-08-087S |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Н.В. Тарасюк |
Дата внесення: | 03 Бер 2023 12:21 |
Останні зміни: | 03 Бер 2023 12:21 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25572 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року