Силабус навчальної дисципліни "Устаткування закладів готельноресторанного господарства" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа".

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-090S Коротун, С. І. (2023) Силабус навчальної дисципліни "Устаткування закладів готельноресторанного господарства" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

[img] Text
05-08-090S.pdf

Download(197kB)

Анотація

Дисципліна «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» спрямована на формування фахових компетентностей щодо ефективної діяльності сучасних закладів готельно-ресторанного бізнесу. Характерною особливістю закладів готельно-ресторанного бізнесу є можливість надавати велику кількість нових послуг і продукції, а це вимагає постійного оновлення устаткування. Висока культура обслуговування і конкурентоспроможність закладів готельно-ресторанного бізнесу знаходиться у органічному взаємозв’язку з високою професійною підготовкою і технічною грамотністю працівників цієї галузі та базується на використанні різноманітного за принципом дії і конструктивним виконанням устаткування. Предметом вивчення навчальної дисципліни є професійне устаткування, що забезпечує роботу підприємств торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування готельного комплексу, основи раціональної експлуатації обладнання. Дисципліна орієнтується на формування комплексу необхідних знань, які дозволять спеціалісту кваліфіковано вирішувати питання раціональної експлуатації обладнання готельно-ресторанного комплексу, організовувати ремонт і реконструкцію окремих видів обладнання. Навчальна дисципліна спрямована на формування різнобічно розвинутої особистості, здатної практично використовувати весь спектр набутих знань та умінь для досягнення успіху в конкурентному середовищі готельно- ресторанного господарства. Набуті в процесі вивчення дисципліни компетентності підвищать конкурентоспроможність молодих фахівців на ринку праці.

Title in English

SYLLABUS Equipment of hotels and restaurants ЦПП 2.1 Code in Degree Programme Level of Education: Bachelor’s (first) 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study: Hotel and Restaurant Business Degree Programme: Hotel and Restaurant Business

Тип елементу : Силабус
Додаткова інформація: попередня версія силабусу 05-08-020S
Ключові слова: 05-08-090S, устаткування, заклади, готельно-ресторана справа
Шифр: 05-08-090S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 08 Бер 2023 14:51
Останні зміни: 08 Бер 2023 14:51
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25606
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року