ТЕХНІКА ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ. КІЛЬКІСНИЙ АНАЛІЗ

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Яцков, М. В. та Горницька, С. С. та Козловець, В. В. (2019) ТЕХНІКА ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ. КІЛЬКІСНИЙ АНАЛІЗ. НУВГП, Рівне.

[img] Text
Техніка лаб. робіт. 2 частина (1).pdf

Download(15MB)

Анотація

Посібник написано згідно з Державним стандартом професійно-технічної освіти за професією «Лаборант хімічного аналізу». Запропонований посібник написано з врахуванням досвіду багатолітньої роботи співавторів з підготовки кваліфікованих робітників за професією «Лаборант хімічного аналізу» та молодших спеціалістів за спеціальністю «Хімічні технології та інженерія». Посібник може бути корисним для роботи викладачам аналітичної хімії та рекомендований студентам НУВГП за спеціальностями 101 «Екологія», 183 «Технологія захисту навколишнього середовища», студентам Технічного коледжу НУВГП за спеціальностями 161 «Хімічні технології та інженерія», 101 «Екологія», учням ліцеїв, професійно-технічних навчальних закладів та лаборантам хімічного аналізу на виробництві. Навчальний посібник включає лабораторні роботи з кількісного аналізу: гравіметричні, титриметричні, оптичні, електрохімічні, хроматографічні методи. Після теоретичного матеріалу до кожного розділу наведено алгоритми лабораторних робіт, які охоплюють основні стадії аналізу від пробопідготовки до обробки результатів, запитання для самоперевірки знань студентів та контрольні запитання.

Тип елементу : Книга
Ключові слова: хімічний аналіз, кількісний аналіз, лабораторні работи
УДК: 542.2:543.06 (075.8)
Авторський знак: Т 38
Бібліографічний опис: Яцков М. В. Техніка лабораторних робіт. Кількісний аналіз : навч. посіб. / М. В. Яцков, С. С. Горницька, В. В. Козловець. – Рівне : НУВГП, 2019. – Ч. 2. - 269 с.
Тематики: Навчальні видання > Навчальний посібник
Користувач, що депонує: С. Й. Гипчинська
Дата внесення: 16 Бер 2023 11:38
Останні зміни: 16 Бер 2023 11:38
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25711
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року