ДИСТРИБУТИВНА СПРАВЕДЛИВІСТЬ: ТЕОРІЯ, МЕТОДОЛОГІЯ, ПРОБЛЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В СОЦІАЛЬНО-ТРУДОВИХ ВІДНОСИНАХ

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Самолюк, Н. М. (2023) ДИСТРИБУТИВНА СПРАВЕДЛИВІСТЬ: ТЕОРІЯ, МЕТОДОЛОГІЯ, ПРОБЛЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В СОЦІАЛЬНО-ТРУДОВИХ ВІДНОСИНАХ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

[img] Text
монографія Самолюк Н.М. зах.pdf

Download(3MB)

Анотація

У монографії висвітлено науково-прикладні засади забезпечення дистрибутивної справедливості у суспільних відносинах. Задля цього розглянуто концептуальні засади досягнення дистрибутивної справедливості та розвинено прикладний інструментарій теорії справедливості з обґрунтуванням авторського підходу до оцінювання соціальної справедливості; удосконалено методологічні інструменти аналізу розподілу доходів та проаналізовано чинники й проблеми розподілу доходів у системі СТВ за ієрархічними рівнями соціально-трудових відносин; досліджено проблеми у взаємодії сторін соціального діалогу та ідентифіковано перешкоди повноцінній комунікації з приводу збалансування інтересів у трудовій сфері; розроблено механізм забезпечення справедливого розподілу доходів в системі СТВ. Видання розраховане на науковців, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів, а також на учасників соціального діалогу

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
Ключові слова: соціально-трудові відносини, дистрибутивна справедливість, соціальна справедливість
ISBN: 978-966-327-545-1
УДК: 330.5:331.1:331.2
Авторський знак: С 17
Бібліографічний опис: Самолюк Н. М. Дистрибутивна справедливість: теорія, методологія, проблеми забезпечення в соціально-трудових відносинах : монографія / Н. М. Самолюк. - Рівне : НУВГП, 2023. – 351 с.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: С. Й. Гипчинська
Дата внесення: 29 Бер 2023 11:17
Останні зміни: 29 Бер 2023 11:17
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25821
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року