ЗНАЧЕННЯ ТА ФУНКЦІЇ МІЖНАРОДНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ В ІНСТИТУЦІЙНІЙ СИСТЕМІ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

Вівсяник, О. М. (2021) ЗНАЧЕННЯ ТА ФУНКЦІЇ МІЖНАРОДНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ В ІНСТИТУЦІЙНІЙ СИСТЕМІ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Волинські обереги, Рівне.

Повний текст недоступний з цього архіву.

Анотація

Автором досліджено теоретичні основи дослідження значення міжнародних організацій в інституційній системі державного регулювання охорони здоров’я, проведено аналіз функціонування міжнародних організацій в системі державного регулювання охорони здоров’я, визначено напрями вдосконалення інституційної системи державного регу- лювання охорони здоров’я на основі співпраці з міжнародними організаціями. Видання розраховане на державних службовців, працівників органів місцевого самоврядування, науковців та практичних організаторів системи охорони здоров’я, викладачів, магістрів, аспірантів і докторан- тів та всіх, кого цікавлять проблеми забезпечення високого рівня національної системи охорони здоров’я, в тому числі за рахунок налагодження та поширення співпраці з різноманітними міжнародними організаціями.

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
Ключові слова: охорони здоров’я, державне регулювання, міжнародні організації
ISBN: 978-966-416-834-9
УДК: 351:614.2: 351.773(043.3)(477)
Авторський знак: В41
Бібліографічний опис: Вівсянник О. М. Значення та функції міжнародних організацій в інституційній системі державного регулювання охорони здоров’я / О. М. Вівсянник. – Рівне : Вид-во "Волин. обереги", 2021. – 212 с.
Тематики: Шифр галузі знань > 22 Охорона здоров’я
Монографія
Користувач, що депонує: С. Й. Гипчинська
Дата внесення: 16 Квіт 2023 11:58
Останні зміни: 16 Квіт 2023 11:58
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25926
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року