Силабус виробничої (технологічної) практики для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-096S Конарівська, О. Б. та Яковишина, М. С. (2023) Силабус виробничої (технологічної) практики для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

[img] Text
05-08-096S.pdf

Download(411kB)

Анотація

Виробнича (технологічна) практика є складовою частиною навчального процесу підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» і розглядається як форма адаптації студентів до умов та характеру майбутньої роботи. Практика базується на раніше вивчених нормативних та професійно спрямованих дисциплінах і формує творче мислення, розвиває, систематизує і закріплює практичні навички, отримані під час теоретичної підготовки. Майбутні фахівці привчаються до охоплення та осмислення всього комплексу численних питань, що потрібно вирішувати при організаційно-управлінській, господарській, комерційній та науково-дослідній діяльності у сфері готельного господарства, ресторанного сервісу, курортної справи. Мета виробничої (технологічної) практики: знайомство з роботою підприємств готельно-ресторанної сфери та технологією виробничих процесів.

Title in English

SYLLABUS TECHNOLOGICAL INTERNSHIP Code in Degree ПП2 Programme Level of Education Bachelor’s (first) Field of Knowledge 24 Service sector Field of Study 241 Hotel and Restaurant Business Degree Programme Hotel and Restaurant Business

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-08-096S, виробнича практика
Шифр: 05-08-096S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 25 Квіт 2023 10:28
Останні зміни: 25 Квіт 2023 10:28
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25993
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року