Методичні вказівки до виконання практичних робіт та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми природоохоронного законодавства» для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 081 "Право" (доктор філософії)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-05-42М Швець, О. М. (2023) Методичні вказівки до виконання практичних робіт та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми природоохоронного законодавства» для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 081 "Право" (доктор філософії). [Методичне забезпечення]

[img] Text
07-05-42М.pdf

Download(397kB)

Анотація

Навчальна дисципліна «Актуальні проблеми природоохоронного законодавства» є вибірковою дисципліною для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 081 «Право». Предметом вивчення дисципліни «Актуальні проблеми природоохоронного законодавства» є система вітчизняного та зарубіжного права у сфері охорони навколишнього природного середовища в частині правового врегулювання сучасних екологічних проблем. Вивчення дисципліни «Актуальні проблеми природоохоронного законодавства» дозволяє здобувачам освітньо-наукового освітнього рівня освіти сформувати індивідуальну професійно орієнтовану траєкторію, яка буде наповнена знаннями про актуальні проблеми у сфері охорони навколишнього природного середовища та правові шляхи їх вирішення.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 07-05-42М, актуальні проблеми природоохоронного законодавства
Шифр: 07-05-42М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 8 Право
Шифр галузі знань > 8 Право > 81 Право
Підрозділи: Навчально-науковий інститут права > Правових природоохоронних дисциплін
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 25 Квіт 2023 13:00
Останні зміни: 25 Квіт 2023 13:00
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25996
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року