Силабус навчальної практики «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-099S Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. (2023) Силабус навчальної практики «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

[img] Text
05-08-099S.pdf

Download(419kB)

Анотація

«Навчальна практика «Вступ до фаху» є складовою частиною навчального процесу підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» і розглядається як спосіб формування основ досвіду фахової діяльності у сфері туризму та готельно-ресторанної справи: практичні вміння і навички, професійні якості особистості майбутнього фахівця. Основною метою практичної підготовки студентів є уточнення професійного самовизначення, розширення інформованості студентів щодо їх майбутньої професії, систематизація і розширення теоретичних навичок самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери готельно-ресторанного обслуговування. Навчальна практика «Вступ до фаху» логічно продовжує процес теоретичного навчання та сприяє формуванню професійно значимих умінь та навичок, психологічної готовності до виконання обов’язків на робочих місцях у підприємствах готельного господарства та закладах харчування. Задачами навчальної практики «Вступ до фаху» є: - закріплення теоретичних знань, отриманих студентом в процесі навчання; - засвоєння знань щодо охорони праці і техніки безпеки; - оволодіння навичками культури міжособистого спілкування; - ознайомлення із розвитком готельно-ресторанної індустрії; - знайомство із законодавчою і нормативно-правовою базою діяльності підприємств готельно-ресторанної сфери;

Title in English

SYLLABUS PRACTICAL TRAINING, Code in Degree Programme ПП 1, Level of Education Bachelor’s (first), Field of Knowledge 24 Hotel and Restaurant Business Degree, Programme Hotel and Restaurant Business

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-08-099S, туризм, Готельно-ресторанна справа
Шифр: 05-08-099S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 25 Квіт 2023 13:16
Останні зміни: 25 Квіт 2023 13:16
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25998
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року