Силабус навчальної дисципліни «Екологічний контролінг, гігієна та санітарія в галузі» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-02-93S Михальчук, М. А. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Екологічний контролінг, гігієна та санітарія в галузі» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

[img] Text
05-02-93S.pdf

Download(208kB)

Анотація

Мета полягає в засвоєнні теоретичних положень з санітарних правил та гігієнічних вимог, які регламентують діяльність закладів готельного і ресторанного господарств, що ґрунтуються на Законах України та Наказах головних фахівців, СанПіН, СНіП, ДБН, ДСТУ, а також у надбанні практичних навичок із санітарно-гігієнічної оцінки проектів закладів ресторанного та готельного господарств. Завданням є формування фахового розуміння призначення фахівця з готельно-ресторанної справи; визначення критеріїв ефективного використання фахівців з готельно-ресторанної справи в системі національного господарства; формування розуміння науковоМініатюра для версії від 17:37, 1 листопада 2015 обґрунтованих санітарних вимог до чинників зовнішнього середовища, розміщення, планування та утримання закладів ресторанного та готельного господарства.

Title in English

SYLLABUS Environmental control, hygiene and sanitation in the industry ЦПП2.12 Code in Degree Programme Level of Education: Bachelor’s (first) 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study Hotel, restaurants and catering Degree Programme: Hotel, restaurants and catering

Тип елементу : Силабус
Додаткова інформація: попередня версія силабусу 05-02-14S
Ключові слова: 05-02-93S, екологічний контролінг, гігієна, санітарія, галузь
Шифр: 05-02-93S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 27 Квіт 2023 12:43
Останні зміни: 27 Квіт 2023 12:43
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/26003
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року