Силабус навчальної дисципліни «Організація виставкової діяльності» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньопрофесійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-084S Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Організація виставкової діяльності» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньопрофесійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

[img] Text
05-08-084S.pdf

Download(188kB)

Анотація

Мета навчальної дисципліни «Організація виставкової діяльності» - формування у студентів знань та практичних навичок для ефективної організації участі підприємств туристичної та готельно-ресторанної сфери у виставково-ярмаркових заходах, а також вивчення світового досвіду виставової діяльності. Студенти повинні знати: етапи розвитку виставкової індустрії, класифікацію виставок, сучасні тенденції розвитку у сфері виставкової діяльності, особливості державного регулювання виставкового бізнесу в Україні, загальні вимоги до проведення виставок та оформлення виставкових площ і стендів, особливості використання інтернет-технологій у виставковому бізнесі; уміти: зробити анліз виставкового ринку, обрати виставку для участі підприємства, формулювати мету участі підприємства у виставці та оцінити ступінь її реалізації, визначити показники відвідуваності виставки, налагоджувати та підтримувати контакти з учасниками виставкової діяльності.

Title in English

SYLLABUS Organization of Exhibition Activities Code in Degree ВЦПП 1.3 Programme Level of Education Bachelor’s (first) Field of Knowledge 24 Service sector Field of Study 241 Hotel and Restaurant Business Degree Programme Hotel and Restaurant Business

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-08-084S, організація, виставкова діяльність
Шифр: 05-08-084S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 27 Квіт 2023 12:43
Останні зміни: 27 Квіт 2023 12:43
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/26004
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року