Силабус переддипломної практики для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-098S Коротун, С. І. та Гарнага, О. М. (2023) Силабус переддипломної практики для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

[img] Text
05-08-098S.pdf

Download(171kB)

Анотація

«Переддипломна практика» є складовою частиною навчального процесу підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» і розглядається як форма адаптації студентів до умов та характеру майбутньої роботи. Практика базується на раніше вивчених нормативних та професійно спрямованих дисциплінах і формує творче мислення, розвиває, систематизує і закріплює практичні навички, отримані під час теоретичної підготовки. Майбутні фахівці привчаються до охоплення та осмислення всього комплексу численних питань, що потрібно вирішувати при діяльності у туристичній сфері. Мета переддипломної практики: отримання комплексної картинки щодо організації діяльності підприємства готельно-ресторанної сфери як цілісної системи, вивчення поглиблених практичних навичок роботи в одному з обраних студентом підприємств; збір та аналіз практичного матеріалу для написання звіту з практики і кваліфікаційної магістерської роботи.

Title in English

SYLLABUS PRE-DIPLOMA TRAINING Code in Degree ПД Programme Level of Education Bachelor’s (first) Field of Knowledge 24 Service sector Field of Study 241 Hotel and Restaurant Business Degree Programme Hotel and Restaurant Business

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-08-098S, переддипломна практика
Шифр: 05-08-098S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 27 Квіт 2023 12:45
Останні зміни: 27 Квіт 2023 12:45
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/26012
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року