05-08-114М Конарівська, О. Б. та Корчик, Н. М. та Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. (2023) Методичні вказівки для проходження виробничої практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]
Text
05-08-114М.pdf Download(340kB) |
Анотація
Виробнича практика є складовою частиною підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» і розглядається як форма адаптації студентів до умов та характеру майбутньої роботи. У процесі свого навчання студенти спеціальності «Готельноресторанна справа» проходять на другому курсі виробничу (технологічну) практику, а на третьому - виробничу (організаційну) практику, яка покликана закріпити на практиці теоретичні знання з дисциплін фахової підготовки, сформувати у майбутнього бакалавра певні професійні практичні вміння та навички, необхідні для роботи у готельно-ресторанній сфері.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-08-114М, виробнича практика |
Шифр: | 05-08-114М |
За видами робіт: | Практика |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Н.В. Тарасюк |
Дата внесення: | 28 Квіт 2023 11:17 |
Останні зміни: | 28 Квіт 2023 11:17 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/26014 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року