Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Організація виставкової діяльності» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-130М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Яковишина, М. С. (2023) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Організація виставкової діяльності» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-08-130М.pdf

Download(410kB)

Анотація

Метою дисципліни «Організація виставкової діяльності» є формування необхідних теоретичних знань та практичних навичок для ефективної організації участі підприємств туристичної та готельноресторанної сфери у виставково-ярмаркових заходах, а також вивчення світового досвіду виставкової діяльності. Предметом вивчення навчальної дисципліни є: теоретичні засади виставкової діяльності та їх практичне застосування у сфері туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-08-130М, організація, виставкова діяльність
Шифр: 05-08-130М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 28 Квіт 2023 11:17
Останні зміни: 28 Квіт 2023 11:17
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/26015
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року