Силабус навчальної дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» першого рівня вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-02-84S Осадча, О. О. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» першого рівня вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». [Силабус]

[img] Text
06-02-84S.pdf

Download(198kB)

Анотація

Мета навчальної дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» полягає у формуванні сучасної системи знань з теорії і практики ведення обліку та підготовки податкової звітності за даними бухгалтерського обліку. Предмет навчальної дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» – сукупність теоретичних та практичних аспектів формування облікової інформації на основі вимог та принципів нормативних документів з питань оподаткування з метою розрахунку обов'язкових податків і зборів, а також складання податкових декларацій, здійснення податкового планування.

Title in English

SYLLABUS ACCOUNTING AND REPORTING IN TAXATION ОК 30 Code in Degree Programme Level of Education: Bachelor’s (first) 07 Field of Knowledge Management and Administration 071 Field of Study Accounting and Taxation Degree Programme: Accounting and Taxation (ID 1102)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 06-02-84S, облік, звітність, оподаткування
Шифр: 06-02-84S
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 71 Облік і оподаткування
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Обліку і аудиту
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 04 Трав 2023 10:33
Останні зміни: 04 Трав 2023 10:33
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/26041
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року