СУЧАСНИЙ СТАН УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИ: ІНФОРМАЦІЙНА ПОЛІТИКА, ТЕРИТОРІАЛЬНІ ГРОМАДИ

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Тихончук, Л. Х. та Маланчук, Л. О. та Антонова, С. Є. та НУВГП, . (2023) СУЧАСНИЙ СТАН УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИ: ІНФОРМАЦІЙНА ПОЛІТИКА, ТЕРИТОРІАЛЬНІ ГРОМАДИ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне. (Неопублікований)

[img] Text
МОНОГРАФІЯ за вимогами_випр зах.pdf

Download(20MB)

Анотація

Монографія розкриває теоретико-методологічні аспекти формування державної політики інноваційного розвитку України на засадах збалансованого відновлення соціальних, економічних та екологічних складових регіональної економіки. Науковці, практики з числа провідних управлінців, студенти та здобувачі кафедри публічного управління, адміністрування та інформаційної діяльності Національного університету водного господарства та природокористування поклали в основу рукописів не тільки реалістичну оцінку сьогоднішніх подій, але й своє бачення повоєнного часу розбудови нашої нації, центральною місією якої є створення умов для успішних кроків кожного співвітчизника – гармонійно наповнених, впевнених та успішних. Видання рекомендовано керівникам та фахівцям органів державного та регіонального управління, місцевого самоврядування, науковим працівникам, викладачам, аспірантам та студентам вищих навчальних закладів, а також широкому колу читачів.

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
Ключові слова: державна політика інноваційного розвитку України, регіональна економіка
ISBN: 978-966-327-551-2
УДК: 352:004(477)
Авторський знак: C89
Бібліографічний опис: Сучасний стан України в умовах війни: інформаційна політика, територіальні громади [Електронне видання] : монографія / Л. Х. Тихончук, Л. О. Маланчук, С. Є. Антонова [та ін.]. – Рівне : НУВГП, 2023. – 388 с.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: С. Й. Гипчинська
Дата внесення: 23 Трав 2023 13:27
Останні зміни: 24 Трав 2023 10:38
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/26095
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року