Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Дослідження та оптимізація комп’ютерних систем» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньою програмою «Комп’ютерна інженерія» спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» денної та заочної форм навчання. Частина 4.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

04-04-257М Рейнська, В. Б. (2023) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Дослідження та оптимізація комп’ютерних систем» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньою програмою «Комп’ютерна інженерія» спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» денної та заочної форм навчання. Частина 4. [Методичне забезпечення]

[img] Text
04-04-257М.pdf

Download(1MB)

Анотація

Частина 4 дійсних методичних вказівок присвячена ознайомленню здобувачів вищої освіти з найбільш поширеними інструментами дослідження та оптимізації персональних комп'ютерів, що працюють під керуванням операційних систем сімейства Windows. Інші операційні системи тут не розглядаються, оскільки вони значно менш поширені в освітянському середовищі і у студентів дуже мало не-Windows-систем, тому немає необхідності розробляти для них окреме методичне забезпечення. Крім того, зважаючи на військові обставини в методичних вказівках наводяться відомості тільки про безкоштовні програмні засоби для вирішення проблем дослідження та оптимізації комп'ютерних систем. Використання такого програмного забезпечення дозволяє в значній степені підвищити продуктивність ПК, досягти оптимальних параметрів системи без додаткових витрат матеріальних ресурсів. Методична розробка містить короткі теоретичні відомості з кожної використаної утиліти і порядок виконання процедур очищення системи і оптимізації продуктивності, що максимально грунтуються на наочних україномовних інтерфейсах.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 04-04-257М, дослідження, оптимізація комп’ютерних систем, Advanced SystemCare
Шифр: 04-04-257М
За видами робіт: Лабораторні роботи
Тематики: Шифр галузі знань > 12 Інформаційні технології > 123 Комп’ютерна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки > Обчислювальної техніки
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 03 Лип 2023 07:03
Останні зміни: 03 Лип 2023 07:03
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/26391
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року