Методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Критика сучасних архітектурно-містобудівних теорій» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Архітектура та містобудування» 191 "Архітектура та містобудування" денної форми навчання [Електронне видання].

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-08-99М Лушнікова, Н. В. (2023) Методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Критика сучасних архітектурно-містобудівних теорій» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Архітектура та містобудування» 191 "Архітектура та містобудування" денної форми навчання [Електронне видання]. [Методичне забезпечення]

[img] Text
03-08-99М.pdf

Download(276kB)

Анотація

Одним із важливих умінь в сучасному світі є здатність до критичного мислення. Основними рисами такого виду мислення є усвідомленість та самовдосконалення. В контексті підготовки здобувачів вищої освіти в галузі архітектури та містобудування розвиток навичок фахового критичного мислення стосується насамперед цілеспрямованого і обґрунтованого аналізу явищ і процесів, які відбуваються в сучасній архітектурній теорії і практиці. Мета даної дисципліни полягає у формуванні аналітичного та критичного ставлення до основних засад архітектурної творчості в рамках сучасної архітектурної та містобудівної ситуації, а також у з’ясуванні специфіки творчої роботи архітектора у взаємодії із іншими творчими спеціальностями.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 03-08-99М, критика, сучасні архітектурно-містобудівні теорії
Шифр: 03-08-99М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 191 Архітектура та містобудування
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Архітектури та середовищного дизайну
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 14 Лип 2023 08:52
Останні зміни: 14 Лип 2023 08:52
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/26514
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року