Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Математична статистика та аналіз даних» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Прикладна математика» спеціальності 113 Прикладна математика денної, заочної форм навчання. Частина 1 [Електронне видання].

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

04-01-76М Прищепа, О. В. (2023) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Математична статистика та аналіз даних» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Прикладна математика» спеціальності 113 Прикладна математика денної, заочної форм навчання. Частина 1 [Електронне видання]. [Методичне забезпечення]

[img] Text
04-01-76М.pdf

Download(1MB)

Анотація

Математична статистика та аналіз даних є важливим курсом циклу фундаментальної підготовки сучасного фахівця з прикладної математики. Студенти вивчають методи збору та групування статистичних даних, отриманих в результаті спостережень, опановують методи аналізу та інтерпретації даних з метою прийняття обґрунтованих висновків та прийняття рішень. Цей курс дає студентам знання та навички для роботи зі статистичними даними, включаючи засоби випадкового відбору, описову статистику, ймовірнісні розподіли, перевірку статистичних гіпотез, регресійний аналіз, дисперсійний аналіз та інші методи.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 04-01-76М, математична статистика, аналіз даних
Шифр: 04-01-76М
За видами робіт: Лабораторні роботи
Тематики: Шифр галузі знань > 11 Математика та статистика
Шифр галузі знань > 11 Математика та статистика > 113 Прикладна математика
Підрозділи: Навчально-науковий інститут автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки > Комп’ютерних наук
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 14 Лип 2023 08:52
Останні зміни: 14 Лип 2023 08:52
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/26515
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року