Силабус навчальної дисципліни Товарознавство для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Підприємництво, торгівля та біржова діяльність спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-01-118S Кушнір, Н. Б. та Якимчук, Т. І. (2023) Силабус навчальної дисципліни Товарознавство для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Підприємництво, торгівля та біржова діяльність спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. [Силабус]

[img] Text
06-01-118S.pdf

Download(170kB)

Анотація

Навчальна дисципліна «Товарознавство» є однією з професійно орієнтованих дисциплін для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». В наш час людина живе у світі товарів, що виробляються або експлуатуються. Сучасний ринок товарів пропонує широкий вибір традиційної продукції, а також товарів з новими функціональними властивостями, що раніше не пропонувалися вітчизняному споживачеві. Товарознавство вивчає споживчі, фізичні, хімічні та біохімічні властивості товарів, зміни цих властивостей, що можуть мати місце на всіх етапах товароруху від виробничих підприємств до кінцевого споживача. Товарознавство аналізує стан і перспективи розвитку відповідного сегмента ринку, класифікацію товарів на асортиментні групи та інші структурні елементи нижчих рівнів.

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 06-01-118S
Шифр: 06-01-118S
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 76 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Економіки підприємства
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 26 Лип 2023 07:30
Останні зміни: 26 Лип 2023 07:30
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/26547
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року