Силабус навчальної дисципліни «Екологічна безпека та охорона праці» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Агроінженерія» другого рівня вищої освіти за спеціаліьністю 208 «Агроінженерія» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» денної (з елементами дуальної освіти) та заочної форм навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-01-109S Колесник, Т. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Екологічна безпека та охорона праці» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Агроінженерія» другого рівня вищої освіти за спеціаліьністю 208 «Агроінженерія» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» денної (з елементами дуальної освіти) та заочної форм навчання. [Силабус]

[img] Text
05-01-109S.pdf

Download(468kB)

Анотація

Навчальна дисципліна «Екологічна безпека та охорона праці» відноситься до професійного блоку дисциплін фахової підготовки здобувача вищої освіти освітнього рівня «магістр» за спеціальністю 208 «Агроінженерія». Метою вивчення начальної дисципліни є набуття природничо-наукових та професійних знань з екологічної безпеки агровиробництва (включаючи галузі рослинництва, тваринництва та переробки продукції рослинництва) та охорони праці в галузях АПК, які дозволять зрозуміти взаємозв’язки між процесами механізації сільгоспвиробництва та ймовірними екологічними наслідками їхнього впливу на навколишнє середовище, оцінити та убезпечити підвищені екологічні ризики для працівників та навколишнього середовища від механізації сільськогосподарської діяльності, створять теоретико-методологічну та практичну основу для організації системи охорони праці та екологічної безпеки при роботі із механізованими засобами сільгоспвиробництва відповідно до чинного законодавства.

Title in English

SYLLABUS Environmental safety and labor protection Code in Degree Programme ОК 2 Level of Education master’s (second) Field of Knowledge 20 Agricultural sciences and food Field of Study 208 «Agricultural engineering» Degree Programme «Agricultural engineering»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-01-109S, екологічна безпека, охорона праці
Шифр: 05-01-109S
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 208 Агроінженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 30 Серп 2023 22:56
Останні зміни: 30 Серп 2023 22:56
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/26677
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року