05-08-139М Конарівська, О. Б. та Громаченко, К. Ю. (2023) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
Text
05-08-139М.pdf Download(1MB) |
Анотація
Метою вивчення навчальної дисципліни «Ресторанна справа» є набуття навичок з розробки технологічного процесу сервісного обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства та забезпечення належного рівня якості продукції та послуг у сфері ресторанного бізнесу; набуття навичок розв’язання проблемних ситуацій в процесі обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. Лабораторні заняття суттєво доповнюють зміст лекційного матеріалу. Знання, уміння та навички, набуті під час виконання лабораторних робіт, дозволять майбутнім фахівцям якісно організовувати процес обслуговування різних контингентів споживачів у закладах ресторанного господарства та поза їх межами, дотримуватися законів та процесів, що використовуються при організації надання послуг на підприємствах ресторанного господарства.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-08-139М, ресторанна справа |
Шифр: | 05-08-139М |
За видами робіт: | Лабораторні роботи |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 242 Туризм |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Колюхова |
Дата внесення: | 06 Вер 2023 07:28 |
Останні зміни: | 06 Вер 2023 07:28 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/26827 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року