Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інженерна підготовка та благоустрій міських територій з курсовим проектом» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Міське будівництво і господарство» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» усіх форм навчання (частина ІІ)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-04-085М Ліпянін, В. А. (2023) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інженерна підготовка та благоустрій міських територій з курсовим проектом» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Міське будівництво і господарство» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» усіх форм навчання (частина ІІ). [Методичне забезпечення]

[img] Text
03-04-085М.pdf

Download(310kB)

Анотація

Створення нормальних санітарних умов, у тому числі високого рівня санітарного благоустрою, є дуже важливим для міста. З цією метою вживаються заходи щодо запобігання забрудненню міського ґрунту, повітряних басейнів і водних просторів різними скидами і відходами, що утворюються в процесі життєдіяльності і праці жителів. Метою дисципліни «Інженерна підготовка та благоустрій міських територій» є закріплення теоретичної навчальної програми та оволодіння навичками з покращення санітарного стану міських територій та розробка практичних методик розрахунку засобів санітарного очищення та прибирання міських територій. У цих методичних вказівках розглядається інженерно-санітарний розвиток територій міст - це комплекс різноманітних інженерно-технічних заходів, спрямованих на створення сприятливих умов для життя і діяльності міського населення, нормальної безперебійної роботи промислових підприємств, міського транспорту та інші інженерно-технічні служби міста. Метою даних методичних рекомендацій є закріплення теоретичних знань та розробка практичних методик розрахунку необхідної площі водойм, пляжу, освітлення території житлового комплексу, збору, транспортування та утилізації твердих побутових відходів тощо.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 03-04-085М, благоустрій міських територій
Шифр: 03-04-085М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Міського будівництва та господарства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 11 Вер 2023 11:09
Останні зміни: 11 Вер 2023 11:09
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27079
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року