Силабус навчальної дисципліни «Автономні системи інженерного обладнання будівель та споруд» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Теплогазопостачання і вентиляція» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-02-37S Проценко, С. Б. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Автономні системи інженерного обладнання будівель та споруд» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Теплогазопостачання і вентиляція» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія». [Силабус]

[img] Text
03-02-37S.pdf

Download(274kB)

Анотація

Опанування теоретичних знань та практичних навичок з основ проектування, влаштування та експлуатації автономних систем інженерного обладнання будівель і споруд, вибору джерел тепла та розробки схем автономного теплогазопостачання, опалення і гарячого водопостачання. Набуття відомостей про сучасні науково-технічні рішення в системах автономного тепло- та газопостачання, досвіду і практичних навичок вирішення конкретних інженерних задач, оволодіння методиками розрахунку автономних інженерних систем.

Title in English

SYLLABUS academic discipline Autonomous systems of engineering equipment for buildings and structures Code in Degree Program ОК6 Level of Education Master’s (second) Field of Knowledge 19 Architecture and Construction Field of Study 192 Construction and Civil Engineering Degree Program Heat and Gas Supply and Ventilation (ID 73)

Тип елементу : Силабус
Додаткова інформація: попередня версія силабусу 03-02-22S
Ключові слова: 03-02-37S, автономні системи, інженерне обладнання, будівлі, споруди
Шифр: 03-02-37S
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Теплогазопостачання, вентиляції та санітарної техніки
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 13 Вер 2023 08:33
Останні зміни: 13 Вер 2023 08:33
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27169
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року