05-08-080S Конарівська, О. Б. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]
Text
05-08-080S.pdf Download(404kB) |
Анотація
«Ресторанна справа» є обов’язковою компонентою освітньо-професійної програми, що вивчається на рівні вищої освіти бакалавр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». В процесі вивчення дисципліни студенти засвоюють знання сучасного стану і перспектив розвитку ресторанного господарства в цілому по країні і закладів ресторанного господарства зокрема. Предметом навчальної дисципліни «Ресторанна справа» організація виробництва і обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів в сучасних економічних умовах. Метою є формування у студентів теоретичних знань та практичних навичок, які надають можливість вільно володіти принципами і методами вивчення ресторанного господарства, що забезпечують високий рівень адаптації у ринкових умовах для підвищення конкурентоспроможності закладу завдяки раціональній організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісному наданню послуг, ефективній інноваційній діяльності, вивченню передового досвіду у сфері гостинності і впровадженні його в практику діяльності закладу ресторанного господарства.
Title in English
SYLLABUS Restaurant business ЦПП 2.3 Code in Degree Programme Level of Education: bachelor’s (first) 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study: Hotel and Restaurant Business Degree Programme: Hotel and Restaurant Business
Тип елементу : | Силабус |
---|---|
Додаткова інформація: | попередня версія силабусу 05-08-046S |
Ключові слова: | 05-08-080S, ресторанна справа |
Шифр: | 05-08-080S |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Н.В. Тарасюк |
Дата внесення: | 13 Вер 2023 08:36 |
Останні зміни: | 13 Вер 2023 08:36 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27175 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року