Силабус навчальної дисципліни «Використання вторинних та відновлюваних енергоресурсів у системах теплогазопостачання і вентиляції» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Теплогазопостачання і вентиляція» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-02-39S Проценко, С. Б. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Використання вторинних та відновлюваних енергоресурсів у системах теплогазопостачання і вентиляції» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Теплогазопостачання і вентиляція» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія». [Силабус]

[img] Text
03-02-39S.pdf

Download(270kB)

Анотація

Формування теоретичних знань та практичних навичок розрахунку і проєктування систем теплогазопостачання і вентиляції з використанням вторинних та відновлюваних енергоресурсів. Теоретична і практична підготовка з питань: основні положення та вимоги державних норм і стандартів до використання вторинних і відновлюваних енергоресурсів, їхня класифікація та характеристики; принципи роботи, призначення, конструкції та основи проектування систем використання вторинних і відновлюваних енергоресурсів.

Title in English

SYLLABUS academic discipline Use of secondary and renewable energy resources in heating and gas supply and ventilation systems Code in Degree Program ВК 2.1 Level of Education Master’s (second) Field of Knowledge 19 Architecture and Construction Field of Study 192 Construction and Civil Engineering Degree Program Heat and Gas Supply and Ventilation (ID 73)

Тип елементу : Силабус
Додаткова інформація: попередня версія силабусу 03-02-18
Ключові слова: 03-02-39S, використання, енергоресурси, системи, теплогазопостачання, вентиляція
Шифр: 03-02-39S
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Теплогазопостачання, вентиляції та санітарної техніки
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 13 Вер 2023 09:49
Останні зміни: 13 Вер 2023 09:49
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27186
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року