Силабус навчальної дисципліни «Системи промислової та аварійної вентиляції» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Теплогазопостачання і вентиляція» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-02-40S Проценко, С. Б. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Системи промислової та аварійної вентиляції» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Теплогазопостачання і вентиляція» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія». [Силабус]

[img] Text
03-02-40S.pdf

Download(288kB)

Анотація

Опанування основ інженерних умінь з проектування, будівництва та експлуатації систем вентиляції промислових об’єктів, у тому числі аварійних і протипожежних. Набуття відомостей про принципові технологічні рішення систем промислової та аварійної вентиляції, вимоги нормативних документів до них, тепломасообмінні та аеродинамічні характеристики процесів, які протікають у приміщеннях і вентиляційному обладнанні, володіння методами визначення параметрів систем вентиляції.

Title in English

SYLLABUS academic discipline Industrial and emergency ventilation systems Code in Degree Program ОК5 Level of Education Master’s (second) Field 19 of Knowledge Architecture and Construction Field of Study 192 Construction and Civil Engineering Degree Program Heat and Gas Supply and Ventilation (ID 73)

Тип елементу : Силабус
Додаткова інформація: попередня версія силабусу 03-02-21S
Ключові слова: 03-02-40S, система, промислова вентиляція, аварійна вентиляція
Шифр: 03-02-40S
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Теплогазопостачання, вентиляції та санітарної техніки
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 13 Вер 2023 09:55
Останні зміни: 13 Вер 2023 09:55
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27187
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року