Силабус навчальної дисципліни «Безпека праці в будівельній галузі» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Охорона праці» спеціальності 263 «Цивільна безпека»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-10-145S Кухнюк, О. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Безпека праці в будівельній галузі» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Охорона праці» спеціальності 263 «Цивільна безпека». [Силабус]

[img] Text
03-10-145S.pdf

Download(207kB)

Анотація

Вивчення питань безпеки праці при виконанні професійних обов’язків є невід’ємною складовою підготовки фахівця у галузі 26 «Цивільна безпека» в процесі формування в нього професійних компетентностей. Навчальна дисципліна «Безпека праці в будівельній галузі» формує в майбутніх фахівців уміння та компетенції для забезпечення безпечних умов праці з урахуванням досягнень науково-технічного прогресу, а також в усвідомленні нерозривної єдності успішної професійної діяльності з обов’язковим дотриманням усіх вимог безпеки праці. Результати навчання полягають у вмінні виявляти при професійній діяльності умови, причини і наслідки негативної дії шкідливих та небезпечних виробничих факторів на організм працюючих, оцінювати ступінь безпечності виробничого обладнання та здійснювати визначення необхідності, достатності і розробку заходів із виробничої безпеки.

Title in English

SYLLABUS Labor safety in the construction industry Code in Degree ФП.6 Programme Level of Education Master’s (second) 26 Field of Knowledge «Civil Safety» 263 Field of Study «Civil Safety» Degree Programme «Occupational health and safety»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 03-10-145S, безпека праці, будівельна галузь
Шифр: 03-10-145S
Тематики: Шифр галузі знань > 26 Цивільна безпека
Шифр галузі знань > 26 Цивільна безпека > 263 Цивільна безпека
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Охорони праці та безпеки життєдіяльності
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 14 Вер 2023 08:38
Останні зміни: 14 Вер 2023 08:38
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27199
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року