Силабус навчальної дисципліни «Охорона праці в галузі» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Автомобільні дороги та аеродроми» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-10-146S Кухнюк, О. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Охорона праці в галузі» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Автомобільні дороги та аеродроми» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія». [Силабус]

[img] Text
03-10-146S.pdf

Download(195kB)

Анотація

Вивчення дисципліни полягає у формуванні в майбутніх спеціалістів умінь та компетентностей для забезпечення ефективного управління охороною праці та поліпшення умов праці з урахуванням досягнень науково-технічного прогресу та міжнародного досвіду, а також в усвідомленні нерозривної єдності успішної професійної діяльності з обов’язковим дотриманням усіх вимог безпеки праці у відповідній галузі. Мета опанування навчальної дисципліни «Охорона праці в галузі» полягає у формуванні у спеціалістів умінь та компетенцій для забезпечення ведення якісного управління охороною праці та поліпшення умов праці на суб’єкті господарювання. Завдання курсу даної дисципліни при підготовці фахівців полягає в тому, щоб навчити майбутніх спеціалістів розуміти явища і процеси, що відбуваються у будівельній сфері виробництва на сучасному етапі розвитку сучасних відносин. Лише поєднання глибоких знань з охорони праці та розуміння галузевих проблем охорони праці дасть можливість майбутнім фахівцям об’єктивно оцінювати можливі потенційні небезпеки в конкретних умовах виробництва та своєчасно вживати невідкладних заходів щодо запобігання негативним наслідкам.

Title in English

SYLLABUS Occupational safety in the industry Code in Degree ВК 4.1 Programme Level of Education Master’s (second) 19 Field of Knowledge «Architecture and construction» 192 Field of Study Construction and civil engineering Degree Programme «Automobile roads and aerodromes»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 03-10-146S, охорона праці, галузь
Шифр: 03-10-146S
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Охорони праці та безпеки життєдіяльності
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 14 Вер 2023 08:38
Останні зміни: 14 Вер 2023 08:38
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27200
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року