Стрельчук, С. О. та Мисюра, Ю. С. (2023) ОЧИЩЕННЯ СТІЧНИХ ВОД КОНДИТЕРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ. Студентський вісник НУВГП (1(19)). с. 40-42.
|
Text
Вип1(19)2023_Стрельчук С.О.+Місюра Ю.С._с.40-42 (1).pdf Download(287kB) |
Анотація
Проведено дослідження та розроблено ефективний метод вилучення і перетворення компонентів стічних вод кондитерських підприємств.
English abstract
Research has been conducted and an effective method of extracting and transforming the components of wastewater from confectionery enterprises has been developed.
| Тип елементу : | Стаття |
|---|---|
| Ключові слова: | відстоювання, коагуляція, флотація, окиснення, фільтрування, електроліз, білки, жири, вуглеводи, барвники, settling, coagulation, flotation, oxidation, filtration, electrolysis, proteins, fats, carbohydrates, dyes |
| УДК: | 628.3.034.2:661.152.5’927 |
| Бібліографічний опис: | Стрельчук С. О. Очищення стічних вод кондитерських підприємств // С. О. Стрельчук, Ю. С. Мисюра // Студентський вісник НУВГП : зб. наук. праць. - Рівне : НУВГП, 2023. - Вип. 1(19). - С. 40-42. |
| Тематики: | Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2023 Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2023 > Випуск 1 Видання університету |
| Користувач, що депонує: | С. Й. Гипчинська |
| Дата внесення: | 19 Вер 2023 09:22 |
| Останні зміни: | 19 Вер 2023 09:22 |
| URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27314 |
![]() |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року


Статистика завантажень
Статистика завантажень