ОЧИЩЕННЯ СТІЧНИХ ВОД КОНДИТЕРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Стрельчук, С. О. та Мисюра, Ю. С. (2023) ОЧИЩЕННЯ СТІЧНИХ ВОД КОНДИТЕРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ. Студентський вісник НУВГП (1(19)). с. 40-42.

[img] Text
Вип1(19)2023_Стрельчук С.О.+Місюра Ю.С._с.40-42 (1).pdf

Download(287kB)

Анотація

Проведено дослідження та розроблено ефективний метод вилучення і перетворення компонентів стічних вод кондитерських підприємств.

English abstract

Research has been conducted and an effective method of extracting and transforming the components of wastewater from confectionery enterprises has been developed.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: відстоювання, коагуляція, флотація, окиснення, фільтрування, електроліз, білки, жири, вуглеводи, барвники, settling, coagulation, flotation, oxidation, filtration, electrolysis, proteins, fats, carbohydrates, dyes
УДК: 628.3.034.2:661.152.5’927
Бібліографічний опис: Стрельчук С. О. Очищення стічних вод кондитерських підприємств // С. О. Стрельчук, Ю. С. Мисюра // Студентський вісник НУВГП : зб. наук. праць. - Рівне : НУВГП, 2023. - Вип. 1(19). - С. 40-42.
Тематики: Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2023
Видання університету > Студентський вісник НУВГП > 2023 > Випуск 1
Видання університету
Користувач, що депонує: С. Й. Гипчинська
Дата внесення: 19 Вер 2023 09:22
Останні зміни: 19 Вер 2023 09:22
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27314
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року