Силабус навчальної дисципліни «Модернізація та реконструкція систем теплогазопостачання і вентиляції» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Теплогазопостачання і вентиляція» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-02-44S Новицька, О. С. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Модернізація та реконструкція систем теплогазопостачання і вентиляції» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Теплогазопостачання і вентиляція» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія». [Силабус]

[img] Text
03-02-44S.pdf

Download(178kB)

Анотація

Опанування теоретичних знань та практичних навичок з основ реконструкції і модернізації систем теплопостачання, опалення, вентиляції, кондиціонування повітря, газопостачання. Студенти навчаються приймати принципові і конструктивні рішення щодо модернізації та реконструкції систем теплопостачання, опалення, вентиляції, кондиціонування повітря, газопостачання; приймати основні рішення щодо підбору, заміни і модернізації обладнання систем теплогазопостачання і вентиляції; розробляти рекомендації з модернізації та реконструкції систем теплогазопостачання і вентиляції.

Title in English

SYLLABUS Modernization and reconstruction of heat, gas supply and ventilation systems Code in Degree Programme ВК3.1 Level of Education Master’s (second) 19 Field of Knowledge Architecture and Construction 192 Field of Study Construction and civil engineering Degree Programme Heat and Gas Supply and Ventilation (ID 73)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 03-02-44S, модернізація, реконструкція, теплогазопостачання, вентиляція
Шифр: 03-02-44S
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Теплогазопостачання, вентиляції та санітарної техніки
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 21 Вер 2023 06:39
Останні зміни: 21 Вер 2023 06:39
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27344
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року