Силабус навчальної дисципліни «Надійність та прогнозування транспортних систем» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» спеціальності 275 "Транспортні технології (за видами)" спеціалізації "Транспортні технології (на автомобільному транспорті)"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

02-02-139S Клімов, С. В. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Надійність та прогнозування транспортних систем» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» спеціальності 275 "Транспортні технології (за видами)" спеціалізації "Транспортні технології (на автомобільному транспорті)". [Силабус]

[img] Text
02-02-139S.pdf

Download(255kB)

Анотація

Надійність автомобільних перевезень, зокрема вантажних, важлива для безпеки країни та її економічного зростання. Зростання вартості автотранспортного обладнання вимагає збільшення ефективності його експлуатації через встановлення раціонального рівня експлуатаційної надійності як транспортних одиниць, так і в цілому транспортної системи. Різноманітність експлуатаційних та технологічних умов, зовнішніх та внутрішніх факторів на автомобільному транспорті висуває специфічні вимоги як до транспортної інфраструктури так і до безпосередньо транспортних одиниць, які можуть обґрунтовуватись через обрахунок і врахування показників їх надійності. Предметом вивчення навчальної дисципліни є наукові методи визначення показників експлуатаційної надійності транспортних засобів (ТЗ) та в цілому транспортних систем (ТС), прогнозування і оперативне управління їх технічним станом, прогнозування параметрів ТС, обґрунтування об’ємів і періодичності обслуговуючих впливів або замін. Мета - формування у здобувачів вищої освіти комплексу знань про надійність на автомобільному транспорті, в умовах виникнення ризиків, зокрема з використанням інформаційних технологій, формування системного, аналітичного мислення для оцінки ситуацій при застосуванні транспортних технологій.

Title in English

SYLLABUS of the Discipline Reliability and forecasting of transport systems Code in Degree ВК04_2 Programme Level of Education master's (second) 27 Field of Knowledge Transport 275 Field of Study Transport technologies (by species) Specialisation 275.03 Transport technologies (on road transport) Degree Programme Transport technologies (on road transport)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 02-02-139S, надійність, прогнозування, транспортні системи
Шифр: 02-02-139S
Тематики: Шифр галузі знань > 27 Транспорт
Шифр галузі знань > 27 Транспорт > 275 Транспортні технології (На автомобільному транспорті)
Підрозділи: Навчально-науковий інститут водного господарства та природооблаштування > Гідроінформатики
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 22 Вер 2023 10:30
Останні зміни: 22 Вер 2023 10:30
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27389
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року