Методичні вказівки до переддипломної та педагогічної практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Агрохімія і ґрунтознавство» спеціальності 201 «Агрономія» денної/заочної/з елементами дуальної освіти форми навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-01-281M Колесник, Т. М. та Олійник, О. О. та Польовий, В. М. та Щербачук, В. М. та Фурманець, О. А. (2023) Методичні вказівки до переддипломної та педагогічної практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Агрохімія і ґрунтознавство» спеціальності 201 «Агрономія» денної/заочної/з елементами дуальної освіти форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-01-281М.pdf

Download(446kB)

Анотація

Студенти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Агрохімія і ґрунтознавство» підготовки магістра з агрономії, повинні пройти переддипломну та педагогічну практику, що є невід'ємною частиною їх практичної підготовки. Основна мета цієї практики - закріпити теоретичні знання та розвинути практичні навички, уміння у відповідності зі спеціалізацією та отримати необхідні навички щодо ведення занять згідно вимог вищої школи. Під час проходження практики студенти засвоюють нові знання, розвивають свої творчі здібності та навички прийняття самостійних рішень в реальних умовах аграрного виробництва. Програма практики регулює організацію, проведення, контроль та оцінку результатів практики, встановлює мету та зміст, а також взаємовідносини між Національним університетом водного господарства та природокористування та підприємствами, організаціями, установами що є базами практики.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-01-281M, агрономія
Шифр: 05-01-281M
За видами робіт: Практика
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 27 Вер 2023 13:40
Останні зміни: 09 Лист 2023 12:39
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27452
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року