Силабус «Кваліфікаційна робота магістра» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітньопрофесійною програмою «Управління фінансово-економічною безпекою» спеціальності 073 «Менеджмент» денної та заочної форм навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-03-61S Ляхович, О. О. (2023) Силабус «Кваліфікаційна робота магістра» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітньопрофесійною програмою «Управління фінансово-економічною безпекою» спеціальності 073 «Менеджмент» денної та заочної форм навчання. [Силабус]

[img] Text
06-03-61S.pdf

Download(197kB)

Анотація

Метою кваліфікаційної роботи є: - закріплення та розширення теоретичних знань здобувача вищої освіти відповідно до вимог магістерської програми «Управління фінансовоекономічною безпекою»; - розвиток навичок самостійної науково-дослідної роботи; - закріплення навичок використання літературних джерел, методичних, нормативних та інструктивних матеріалів; - розв'язання комплексу прикладних завдань відповідно до об'єкта дослідження на основі застосування системи теоретичних знань і практичних навичок, здобутих у процесі всього періоду навчання; - поглиблене вивчення і розробка однієї з економічних проблем та подальший розвиток здатностей і практичних умінь з управління фінансово-економічною безпекою відповідно до теми дослідження. Завданнями кваліфікаційної роботи є: - закріплення теоретичних знань і навичок під час роботи з літературою та вивчення процесу управління фінансово-економічною безпекою; - використання наукових методів для аналізу проблем та обґрунтування рішень з предмета професійної діяльності у сфері управління фінансовоекономічною безпекою; - визначення проблем забезпечення фінансовоекономічної безпеки на різних рівнях управління, а також обґрунтування альтернативних шляхів щодо комплексного їх вирішення; - відображення відмінностей одержаних результатів від відомих раніше, визначення елементів наукової новизни.

Title in English

SYLLABUS MASTER'S QUALIFICATION WORK Code in Degree ПП 11 Programme Level of Education Master's (second) 07 Field of Knowledge Management and Administration 073 Field of Study Management Degree Programme Management of financial and economic security (ID 1138)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 06-03-61S, кваліфікаційна робота магістра
Шифр: 06-03-61S
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 73 Менеджмент
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Фінансів та економічної безпеки
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 02 Жов 2023 12:28
Останні зміни: 02 Жов 2023 12:28
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27546
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року