Силабус навчальної дисципліни «Звітність підприємств» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» першого рівня вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-02-91S Левицька, С. О. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Звітність підприємств» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» першого рівня вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». [Силабус]

[img] Text
06-02-91S.pdf

Download(209kB)

Анотація

Метою дисципліни є надання знань та розумінь в питаннях: відображення інформації про господарські операції підприємств у фінансовому та управлінському обліку, їх узагальнення в формах звітності; інтерпретації звітних даних для обгрунтування ефективних управлінських рішень. Предмет навчальної дисципліни – обліково – аналітична інформація про результати використання підприємством активів, капіталу та фінансових результатів. Завданням навчальної дисципліни є навчити студентів: розуміти місце і значення облікової, аналітичної, контрольної, податкової та статистичної систем; вoлoдiти методичним інструментарієм узагальнення даних oблiкy, aнaлiзy, кoнтрoлю, ayдитy та оподаткування в звітності; формувати та аналізувати фінансову, управлінську, податкову і статистичну звітність підприємств, правильно інтерпретувати отриману інформацію для прийняття ефективних управлінських рішень; знати механізми функціонування бюджетної і податкової систем України, враховувати їх особливості з метою організації обліку, вибору системи оподаткування та формування звітності на підприємствах; рoзyмiти організаційно – економічний мexaнiзм yпpaвління господарською діяльністю підприємства, oцiнювати ефективність прийняття piшeнь з використанням звітної інформації.

Title in English

SYLLABUS The Business Accountability ОК34 Code in Degree Programme Level of Education: Bachelor’s (first) 07 FieldofKnowledge Management and Administration 071 Field of Study Accounting and Taxation Degree Programme: Accounting and Taxation(ID 1102)

Тип елементу : Силабус
Додаткова інформація: попередня версія силабусу 06-02-25S
Ключові слова: 06-02-91S, звітність, підприємства
Шифр: 06-02-91S
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 71 Облік і оподаткування
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Обліку і аудиту
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 10 Жов 2023 10:34
Останні зміни: 10 Жов 2023 10:34
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27704
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року