Силабус навчальної дисципліни «Методологія наукових досліджень в агрономії» для здобувачів вищої освіти освітнього рівня «магістр», які навчаються за освітньо-науковою програмою «Агрохімія і ґрунтознавство» спеціальності 201 «Агрономія» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-01-128S Польовий, В. М. та Колесник, Т. М. та Фурманець, О. А. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Методологія наукових досліджень в агрономії» для здобувачів вищої освіти освітнього рівня «магістр», які навчаються за освітньо-науковою програмою «Агрохімія і ґрунтознавство» спеціальності 201 «Агрономія» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». [Силабус]

[img] Text
05-01-128S.pdf

Download(267kB)

Анотація

Навчальна дисципліна «Методологія наукових досліджень в агрономії» відноситься до професійного блоку дисциплін фахової підготовки здобувача вищої освіти освітнього рівня «магістр» за освітньо-науковою програмою «Агрохімія і ґрунтознавства» спеціальності 201 «Агрономія». Метою вивчення дисципліни є набуття загальних та професійних науково-дослідницьких знань та компетентностей в галузі агрономії, які забезпечують формування науководослідницьких навичок у здобувачів освіти освітнього рівня «магістр» для кваліфікованого ведення професійної, науково-дослідницької та викладацької діяльності, проведення польових, лабораторних та теоретичних досліджень, оволодіння методами математикостатистичної обробки результатів досліджень та навичками написання наукових текстів. Завданнями є: набути знання з методології наукових досліджень в агрономії, навчитися застосовувати набуті знання для розробки схем польових та лабораторних дослідів, підбору стандартизованих методик досліджень, оптимальної візуалізації даних засобами Excel, виконання дисперсійного аналізу одно- та багатофакторних польових дослідів, проведення кореляційного та регресійного аналізу даних польового досліду в пакеті Data Analyze Excel.

Title in English

SYLLABUS Methodology of scientific research in agronomy Code in Degree Programme ОК 7 Level of Education master’s (second) 20 Field of Knowledge Agricultural sciences and food 208 Field of Study «Agronomy» Degree Programme «Agrochemistry and soil science»

Тип елементу : Силабус
Додаткова інформація: попередня версія силабусу 05-01-79S
Ключові слова: 05-01-128S, методологія, наукові дослідження, агрономія
Шифр: 05-01-128S
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 11 Жов 2023 10:03
Останні зміни: 11 Жов 2023 10:03
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27720
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року