Силабус освітнього компоненту «Кваліфікаційна робота» для здобувачів вищої освіти освітнього рівня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Агрохімія і ґрунтознавство» спеціаліьності 201 «Агрономія» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-01-131S Веремеєнко, С. І. та Колесник, Т. М. та Фурманець, О. А. та Олійник, Оксана Олексіївна (2023) Силабус освітнього компоненту «Кваліфікаційна робота» для здобувачів вищої освіти освітнього рівня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Агрохімія і ґрунтознавство» спеціаліьності 201 «Агрономія» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». [Силабус]

[img] Text
05-01-131S.pdf

Download(288kB)

Анотація

Освітній компонент «Кваліфікаційна робота» відноситься до нормативного професійного блоку фахової підготовки здобувача вищої освіти освітнього рівня «магістр» за освітньо-професійною програмою «Агрохімія і ґрунтознавства» спеціальності 201 «Агрономія». Метою підготовки та публічного захисту кваліфікаційної роботи є підсумкове підтвердження та оцінювання кваліфікації здобувача вищої освіти освітнього рівня магістр за освітньо-професійною програмою«Агрохімія і ґрунтознавство» спеціальності 201 «Агрономія» щодо здатності вирішувати актуальні агрономічні завдання з використанням творчого підходу і наукових методів досліджень та підтвердження набуття ним компетенцій, перерахованих в освітній програмі та відповідному державному стандарті освіти. Здобувач вищої освіти повинен у рамках кваліфікаційної роботи показати рівень своєї науководослідницької та професійної кваліфікації, зробити аналітичний огляд наукових праць за темою дослідження, показати актуальність виконуваної роботи, визначити її мету та основні завдання, які підлягають вирішенню, виконати теоретичні, польові та / чи лабораторні експериментальні дослідження, розрахувати економічну та /чи біоенергетичну ефективність від впровадження нових агротехнологічних рішень або засобів у виробничому процесі, розробити заходи з охорони праці та екологічної безпеки на виробництві. Рівень вирішуваного у кваліфікаційній роботі науково-практичного завдання повинен відповідати сучасному рівню розвитку агрономічної науки та техніки, а її тема має бути актуальною. В кваліфікаційній роботі мають бути запропоновані шляхи вирішення поставлених завдань, зроблено загальні та конкретні висновки, які розкривають мету дослідження. Кваліфікаційна робота за освітньо-професійною програмою «Агрохімія і ґрунтознавство» на здобуття освітнього рівня «магістр» повинна містити наукову новизну та мати практичну значимість для агровиробництва. Кваліфікаційна робота виконує функцію оцінки рівня кваліфікації здобувача та готується з метою публічного захисту. Тому основна задача її автора – продемонструвати рівень своєї наукової кваліфікації, показати уміння проводити науковий пошук і вирішувати конкретні наукові та науково-практичні завдання, уміння презентувати результати досліджень та доносити їх сутність до аудиторії слухачів.

Title in English

SYLLABUS Qualification work Code in Degree Programme ОК 15 Level of Education master’s (second) 20 Field of Knowledge Agriculturalsciences and food 208 Field of Study «Agronomy» Degree Programme «Agrochemistry and soil science»

Тип елементу : Силабус
Додаткова інформація: попередня версія силабусу 05-01-127S
Ключові слова: 05-01-131S, кваліфікаційна робота
Шифр: 05-01-131S
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 12 Жов 2023 10:30
Останні зміни: 12 Жов 2023 10:30
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27745
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року