Силабус навчальної дисципліни «Управління живленням рослин» для здобувачів вищої освіти освітнього рівня «магістр», які навчаються за освітньо-науковою програмою «Агрохімія і ґрунтознавство» спеціальності 201 «Агрономія» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство».

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-01-132S Польовий, В. М. та Колесник, Т. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Управління живленням рослин» для здобувачів вищої освіти освітнього рівня «магістр», які навчаються за освітньо-науковою програмою «Агрохімія і ґрунтознавство» спеціальності 201 «Агрономія» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». [Силабус]

[img] Text
05-01-132S.pdf

Download(243kB)

Анотація

Навчальна дисципліна «Управління живленням рослин» відноситься до професійного блоку дисциплін фахової підготовки здобувача вищої освіти освітнього рівня «магістр» за освітньонауковою програмою «Агрохімія і ґрунтознавства» спеціальності 201 «Агрономія». Метою вивчення дисципліни є набуття загальних та професійних агрономічних знань та компетентностей, які забезпечують розуміння здобувачами процесів живлення рослин та вимог рослин до системи удобрення, оцінювання ґрунтових резервів мінерального живлення рослин та обґрунтування системи удобрення рослин із встановленням норм і доз надходження елементів живлення шляхами ґрунтового, позакореневого удобрення та фергигації, обґрунтуваннях зрошувальних та поливних норм, підбору добрив та приготування поживних розчинів для фертигації.

Title in English

SYLLABUS Management of plant nutrition Code in Degree Programme ОК 10 Code Level of Education master’s (second) 20 Field of Knowledge Agricultural sciences and food 208 Field of Study «Agronomy» Degree Programme «Agrochemistry and soil science»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-01-132S, управління, живлення, рослини
Шифр: 05-01-132S
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 16 Жов 2023 12:09
Останні зміни: 16 Жов 2023 12:09
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27785
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року