Мороз, О. С. та Moroz, O. S. (2023) Інноваційні технології зберігання та переробки продукції рослинництва (укр.). Innovative technologies of storage and processing of crop production (en.). [Опис дисципліни]
|
Text
Опис_ІТЗПР.pdf Download(190kB) |
| Тип елементу : | Опис дисципліни |
|---|---|
| Ключові слова: | переробка, якість, продукція, партія (продукції), зерно, борошно, вологість, температура, режими зберігання, спосіб зберігання, біоз, анабіоз, абіоз, processing, quality, products, batch (products), grain, flour, humidity, temperature, storage regimes, storage method, bios, anabiosis, abios |
| Тематики: | Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія |
| Користувач, що депонує: | В.М. Бежук |
| Дата внесення: | 26 Жов 2023 09:13 |
| Останні зміни: | 26 Жов 2023 09:13 |
| URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27897 |
![]() |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року


Статистика завантажень
Статистика завантажень