Інноваційні технології зберігання та переробки продукції рослинництва (укр.). Innovative technologies of storage and processing of crop production (en.)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Мороз, О. С. та Moroz, O. S. (2023) Інноваційні технології зберігання та переробки продукції рослинництва (укр.). Innovative technologies of storage and processing of crop production (en.). [Опис дисципліни]

[img] Text
Опис_ІТЗПР.pdf

Download(190kB)
Тип елементу : Опис дисципліни
Ключові слова: переробка, якість, продукція, партія (продукції), зерно, борошно, вологість, температура, режими зберігання, спосіб зберігання, біоз, анабіоз, абіоз, processing, quality, products, batch (products), grain, flour, humidity, temperature, storage regimes, storage method, bios, anabiosis, abios
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 26 Жов 2023 09:13
Останні зміни: 26 Жов 2023 09:13
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27897
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року