Силабус навчальної дисципліни «Інтелектуальні транспортні системи» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою першого рівня вищої освіти за спеціальністю 275 «Транспортні технології (за видами)» галузі знань 27 «Транспорт»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

02-02-155S Никончук, В. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Інтелектуальні транспортні системи» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою першого рівня вищої освіти за спеціальністю 275 «Транспортні технології (за видами)» галузі знань 27 «Транспорт». [Силабус]

[img] Text
02-02-155S.pdf

Download(183kB)

Анотація

Метою навчальної дисципліни є формування у здобувачів вищої освіти є формування системних знань і практичних навичок в сфері функціонування та розвитку інтелектуальних транспортних систем Курс має широкий спектр тем, спрямованих на розуміння, проектування, впровадження та оптимізацію сучасних технологій у транспортній сфері. Вивчення цієї дисципліни допомагає студентам отримати системні знання та практичні навички у наступних областях основні концепції та технології ІТС, системи збору та обробки даних, автоматизовані та автономні транспортні системи, інформаційні технології в транспорті, кібербезпека в ІТС, моделювання та оптимізація транспортних систем, соціальні та екологічні аспекти. Освітня компонента «Інтелектуальні транспортні системи» є дисципліною вибіркового блоку.

Title in English

SYLLABUS Intelligent transport systems Code in Degree Programme ВК 11.1 Level of Education bachelor's (first) Fields of Knowledge 27 Transport Field of Study 275 Transport technologies (by species) Degree Programme Transport technologies (on road transport)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 02-02-155S, інтелектуальні транспортні системи
Шифр: 02-02-155S
Тематики: Шифр галузі знань > 27 Транспорт
Шифр галузі знань > 27 Транспорт > 275 Транспортні технології (На автомобільному транспорті)
Підрозділи: Навчально-науковий механічний інститут > Транспортних технологій і технічного сервісу
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 16 Лист 2023 10:25
Останні зміни: 16 Лист 2023 10:25
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28084
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року