Силабус навчальної дисципліни «Безпека експлуатації будівель і споруд» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Охорона праці» за спеціальністю 263 «Цивільна безпека».

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-10-194S Кухнюк, О. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Безпека експлуатації будівель і споруд» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Охорона праці» за спеціальністю 263 «Цивільна безпека». [Силабус]

[img] Text
03-10-194S.pdf

Download(227kB)

Анотація

Проблеми з охорони праці і безпеки життєдіяльності можуть ефективно бути вирішуватися лише у тих сферах виробничої і невиробничої діяльності, де технологічні процеси та технічні засоби, проектування, будівництво та експлуатація підприємств, споруд спираються на законодавчо-нормативну базу як на етапі проектування так і під час експлуатації об’єктів. Позитивного вирішення питань безпеки можна вирішити шляхом досконалого вивчення можливих впливів різноманітних чинників на будівлі і споруди впродовж їх експлуатації та наслідків, до яких вони можуть призвести, включаючи економічні аспекти. Викладання дисципліни «Безпека експлуатації будівель та споруд» забезпечить такі результати навчання: - аналізувати можливі причини виникнення аварій будівель і споруд; - аналізувати відповідність інженерно-технічних рішень в будівлях та спорудах нормативним вимогам з охорони праці, виробничої санітарії, протипожежного стану та охорони навколишнього середовища; - аналізувати відповідність влаштування зовнішнього та внутрішнього протипожежного водопостачання; - оцінювати небезпеку і рівень захисту будівельних конструкцій; - встановити правильність вибору способів контролю стану будівель та відповідність цього вибору вимогам будівельним нормам для розроблення рекомендацій щодо забезпечення безпечної експлуатації об’єкта.

Title in English

SYLLABUS Safety of operation of buildings and structures Code in Degree ФП.21 Programme Level of Education bachelor (first) 26 Field of Knowledge «Civil security» 263 Field of Study «Civil security» Degree Programme «Occupational health and safety»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 03-10-194S, безпека експлуатації, будівлі, споруди
Шифр: 03-10-194S
Тематики: Шифр галузі знань > 26 Цивільна безпека
Шифр галузі знань > 26 Цивільна безпека > 263 Цивільна безпека
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Охорони праці та безпеки життєдіяльності
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 27 Лист 2023 11:39
Останні зміни: 27 Лист 2023 11:39
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28180
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року