Силабус навчальної дисципліни «Інформаційні системи і технології на транспорті» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» спеціальності 275 "Транспортні технології (за видами)" спеціалізації 275.03 "Транспортні технології (на автомобільному транспорті)"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

02-02-157S Клімов, С. В. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Інформаційні системи і технології на транспорті» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» спеціальності 275 "Транспортні технології (за видами)" спеціалізації 275.03 "Транспортні технології (на автомобільному транспорті)". [Силабус]

[img] Text
02-02-157S.pdf

Download(275kB)

Анотація

Освітній компонент (далі – ОК) ОК17 освітньої програми «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» (далі – ОП) - навчальна дисципліна «Інформаційні системи і технології на транспорті» відноситься до обов’язкових і покликана допомогти майбутнім фахівцям розібратись в інформаційних технологіях, які застосовуються у транспортній галузі, зокрема для автомобільного транспорту. Студенти матимуть змогу отримати знання та навички використання сучасних розробок ІТ в транспортній сфері, як у питаннях організації автомобільних перевезень так і ІТ компонентів в транспортних засобах. Предметом вивчення ОК є ІТ технології в транспортній сфері. Метою ОК є формування у здобувачів вищої освіти знань, умінь і навичок використання сучасних інформаційних систем і технологій, які застосовуються на автомобільному транспорті, принципам, за якими вони функціонують, тенденціями їх розвитку.

Title in English

SYLLABUS of the Discipline Information systems and technologies in transport Code in Degree Programme ОК17 Level of Education bachelor’s (first) 27 Field of Knowledge Transport 275 Field of Study Transport technologies (by species) 275.03 Specialisation Transport technologies (on road transport) Degree Programme Transport technologies (on road transport)

Тип елементу : Силабус
Додаткова інформація: попередня версія силабусу 04-03-88S
Ключові слова: 02-02-157S, інформаційні системи, технології, транспорт
Шифр: 02-02-157S
Тематики: Шифр галузі знань > 27 Транспорт
Шифр галузі знань > 27 Транспорт > 275 Транспортні технології (На автомобільному транспорті)
Підрозділи: Навчально-науковий механічний інститут > Транспортних технологій і технічного сервісу
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 30 Лист 2023 08:47
Останні зміни: 30 Лист 2023 08:47
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28271
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року