Методичні вказівки до лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Управління інноваційними проектами» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за ОП «Комп’ютерна інженерія» спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» денної та заочної форм навчання. Частина 1 «Принципи управління інноваційними проектами»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

04-04-253М Соломко, М. Т. (2023) Методичні вказівки до лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Управління інноваційними проектами» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за ОП «Комп’ютерна інженерія» спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» денної та заочної форм навчання. Частина 1 «Принципи управління інноваційними проектами». [Методичне забезпечення]

[img] Text
04-04-253М.pdf

Download(881kB)

Анотація

Навчальна дисципліна «Управління інноваційними проектами» є базовою для студентів спеціальності 123 «Комп᾽ютерна інженерія» і тому вимагає ретельного вивчення на лабораторних та лекційних заняттях з впровадженням сучасних технологій навчання, максимально наближених до реальних проектів. Її вивчення призване сформувати у студентів здатність до аналізу та управління проектами в реальних умовах, здатність забезпечити виконання директивних термінів завершення проекту. Тому лабораторний цикл проводиться з використанням програмного засобу MS Project 16.0 або вищої версії. Можливості Project дозволяють використовувати наступні основні форми представлення інформації: • Календарний розклад (Calendar). • Лінійна діаграма або діаграма Гантта (Gantt Chart). • Лінійна діаграма ходу робіт (Tracking Gantt). Являється різновидом лінійної діаграми. Яка призначена для спостереження ходу робіт і відрізняється лише складом колонок таблиці і формуванням робіт. • Таблиця даних про завантаження ресурсів та розподілу їх за роботами (Task Usage). • Сітьова діаграма (PERT Chart). • Таблиця звітних даних про завантаження ресурсів (Resource Sheet). • Таблиця завантаження ресурсів (Resource Usage). • Діаграма завантаження ресурсів (Resource Graph). Представлені відомості про порядок виконання лабораторних робіт та захист звітів. Перша частина лабораторного циклу (5 лабораторних робіт) присвячена дослідженню функцій підприємства, що потребує управління роботами, розробці мережевого плану виконання робіт проекту, методу оцінки завершення проекту та перегляду планів. Для кожної лабораторної роботи вказано порядок підготовки, методика досліджень, інформаційний зміст, який має бути у звіті з лабораторної роботи, а також наведено орієнтовний перелік контролюючих запитань для перевірки засвоєних знань.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 04-04-253М, управління інноваційними проектами
Шифр: 04-04-253М
За видами робіт: Лабораторні роботи
Тематики: Шифр галузі знань > 12 Інформаційні технології
Шифр галузі знань > 12 Інформаційні технології > 123 Комп’ютерна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки > Обчислювальної техніки
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 06 Груд 2023 10:38
Останні зміни: 06 Груд 2023 10:38
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28326
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року