Методичні вказівки до лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Управління інноваційними проектами» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за ОП «Комп’ютерна інженерія» спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» денної та заочної форм навчання. Частина 2 «Системи управління проектами»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

04-04-254М Соломко, М. Т. (2023) Методичні вказівки до лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Управління інноваційними проектами» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за ОП «Комп’ютерна інженерія» спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» денної та заочної форм навчання. Частина 2 «Системи управління проектами». [Методичне забезпечення]

[img] Text
04-04-254М.pdf

Download(1MB)

Анотація

Навчальна дисципліна «Управління інноваційними проектами» є базовою для студентів спеціальності 123 «Комп᾽ютерна інженерія» і тому вимагає ретельного вивчення на лабораторних та лекційних заняттях з впровадженням сучасних технологій навчання, максимально наближених до реальних проектів. Її вивчення призване сформувати у студентів здатність до аналізу та управління проектами в реальних умовах, здатність забезпечити виконання директивних термінів завершення проекту. Тому лабораторний цикл проводиться з використанням програмного засобу MS Project 16.0 або вищої версії. Можливості Project дозволяють використовувати наступні основні форми представлення інформації: • Календарний розклад (Calendar). • Лінійна діаграма або діаграма Гантта (Gantt Chart). • Лінійна діаграма ходу робіт (Tracking Gantt). Являється різновидом лінійної діаграми. Яка призначена для спостереження ходу робіт і відрізняється лише складом колонок таблиці і формуванням робіт. • Таблиця даних про завантаження ресурсів та розподілу їх за роботами (Task Usage). • Сітьова діаграма (PERT Chart). • Таблиця звітних даних про завантаження ресурсів (Resource Sheet). • Таблиця завантаження ресурсів (Resource Usage). • Діаграма завантаження ресурсів (Resource Graph). Представлені відомості про порядок виконання лабораторних робіт та захист звітів. Друга частина лабораторного циклу (2 лабораторних роботи, одна з них є комплексною) присвячена розробці мережевого плану виконання робіт проекту у середовищі MS Project 16.0 або вищої версії, методу оцінки завершення проекту та перегляду планів. Для кожної лабораторної роботи вказано порядок підготовки, методика досліджень, інформаційний зміст, який має бути у звіті з лабораторної роботи, а також наведено орієнтовний перелік контролюючих запитань для перевірки засвоєних знань.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 04-04-254М, управління інноваційними проектами
Шифр: 04-04-254М
За видами робіт: Лабораторні роботи
Тематики: Шифр галузі знань > 12 Інформаційні технології
Шифр галузі знань > 12 Інформаційні технології > 123 Комп’ютерна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки > Обчислювальної техніки
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 06 Груд 2023 10:39
Останні зміни: 06 Груд 2023 10:39
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28327
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року