Силабус освітнього компоненту «Приводи машин і обладнання» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Створення та експлуатація машин і обладнанння» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

02-01-90S Кравець, С. В. (2023) Силабус освітнього компоненту «Приводи машин і обладнання» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Створення та експлуатація машин і обладнанння» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування». [Силабус]

[img] Text
02-01-90S.pdf

Download(202kB)

Анотація

Сучасна промисловість вимагає усе більш досконалих машин і механізмів, що забезпечують високу продуктивність. У рішенні цих завдань важливу роль відіграють приводи машин і обладнання. Застосування їх спрощує в усіх випадках рішення багатьох технічних завдань, значно спрощує автоматизацію виробничих процесів і підвищує якість машин, а також дозволяє значно зменшити їх вагу і габарити. В наш час важко визначити будь-яку галузь машинобудування де б не застосовувалися гідравлічні, пневматичні та електричні приводи або гідродинамічні передачі. Все вище наведене визначає актуальність підготовки спеціалістів відповідної кваліфікації. Нормативна навчальна дисципліна «Приводи машин і обладнання» забезпечує необхідний об’єм базової інформації для підготовки вказаних фахівців. Метою вивчення дисципліни “Приводи машин і обладнання” є: - надання студентам, які навчаються за спеціальностю 133 «Галузеве машинобудування» базових знань для розуміння, розрахунку, конструювання, сучасних гідросистем мобільних машин і обладнання, що застосовуються в підйомно- транспортних, будівельних, дорожніх машинах і обладнанні в дорожньобудівельному, сільськогосподарському виробництвах і підприємств по виробництву будівельних матеріалів. Завданням навчальної дисципліни є: вивчення основних конструкцій, принципів дії, методів підбору і розрахунків сучасних гідросистем мобільних машин і обладнання, що забезпечують роботу підйомно-транспортних, будівельних, дорожніх, сільськогосподарських машин і обладнання підприємств по виробництву будівельних матеріалів.

Title in English

SYLLABUS DRIVES OF MACHINES AND EQUIPMENT ОК 24 Code in Educational Program Educational level: bachelor's (first) 13 Field of knowledge Mechanical engineering 133 Speciality Industry engineering Educational program "Creation and operation of machinery and equipment"

Тип елементу : Силабус
Додаткова інформація: попередня версія силабусу 02-01-57S
Ключові слова: 02-01-90S, приводи, машини, обладнання
Шифр: 02-01-90S
Тематики: Шифр галузі знань > 13 Механічна інженерія
Шифр галузі знань > 13 Механічна інженерія > 133 Галузеве машинобудування
Підрозділи: Навчально-науковий механічний інститут > Будівельних, дорожніх, меліоративних, сільськогосподарських машин і обладнання
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 07 Груд 2023 12:39
Останні зміни: 07 Груд 2023 12:39
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28337
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року