Силабус навчальної дисципліни «Теплові насоси і холодильні установки» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Теплогазопостачання і вентиляція» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-02-49S Проценко, С. Б. та Кізєєв, М. Д. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Теплові насоси і холодильні установки» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Теплогазопостачання і вентиляція» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія». [Силабус]

[img] Text
03-02-49S.pdf

Download(283kB)

Анотація

Формування сучасного рівня знань, навичок та умінь з основ застосування теплових насосів і холодильних установок у системах тепло- та холодопостачання, вентиляції і кондиціювання повітря. Теоретична і практична підготовка з питань використання теплоти низькотемпературних природних та техногенних джерел енергії, проєктування та розрахунку теплонасосних і холодильних установок, техніко-економічної оцінки ефективності застосування теплових насосів у системах теплопостачання різних об’єктів.

Title in English

SYLLABUS academic discipline Heat pumps and refrigeration units Code in Degree Program ОК 9 Level of Education Master’s (second) 19 Field of Knowledge Architecture and Construction 192 Field of Study Construction and Civil Engineering Degree Program Heat and Gas Supply and Ventilation (ID 73)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 03-02-49S, теплові насоси, холодильні установки
Шифр: 03-02-49S
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Теплогазопостачання, вентиляції та санітарної техніки
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 21 Груд 2023 11:43
Останні зміни: 21 Груд 2023 11:43
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28484
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року