Методичні рекомендації та навчальні завдання до практичних занять і самостійної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням) (англійська)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврскього) рівня за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика» спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія» денної форми навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-09-79М Тарасюк, Н. М. (2023) Методичні рекомендації та навчальні завдання до практичних занять і самостійної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням) (англійська)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврскього) рівня за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика» спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-09-79М.pdf

Download(387kB)

Анотація

Методичні рекомендації та навчальні завдання до практичних занять і самостійної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням) (англійська)» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика» спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія» денної форми навчання мають на меті допомогти студентові у його практичній та самостійній роботі над розвитком професійної комунікативної компетентності.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-09-79М, іноземна мова
Шифр: 06-09-79М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 16 Хімічна iнженерiя та біоінженерія
Шифр галузі знань > 16 Хімічна iнженерiя та біоінженерія > 162 Біотехнології та біоінженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Іноземних мов
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 22 Груд 2023 10:40
Останні зміни: 27 Груд 2023 12:40
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28513
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року