Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни «Оздоровчий фітнес. Аеробіка. Стретчинг» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП усіх форм навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

08-01-125М Петрук, Л. А. (2023) Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни «Оздоровчий фітнес. Аеробіка. Стретчинг» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП усіх форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
08-01-125М.pdf

Download(331kB)

Анотація

Заняття оздоровчим фітнесом допомагають покращити роботу серцево-судинної системи, кровообігу та руху лімфи; сприяють зміцненню м’язів всього тіла та кісткової системи, зниженню стресових відчуттів; поліпшують психічний стан та забезпечують гарний настрій. Аеробіка – це система оздоровчих вправ, яка базується на використанні танцювальних та гімнастичних вправ в аеробному режимі за участю великих груп м’язів. Заняття спрямовані на розвиток координаційних, силових здібностей, витривалості, гнучкості та загального зміцнення організму. Стретчинг – це система вправ, направлених на розтяжку м’язів всього тіла, а також підвищення гнучкості суглобів і зв’язок. Під час занять короткочасне розтягнення поєднується з розслабленням. Стретчинг містить велику кількість вправ, що дозволяють постійно змінювати навантаження і впливати на найглибші м’язи. Дані методичні вказівки допоможуть студентам у вивченні навчальної дисципліни, формуванні теоретичних знань, практичних навичок та організації і проведення навчально-тренувальних занять.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 08-01-125М
Шифр: 08-01-125М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: За напрямами > Усі спеціальності
Підрозділи: Навчально-науковий інститут охорони здоров'я > Теорії та методики фізичного виховання
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 22 Груд 2023 10:44
Останні зміни: 22 Груд 2023 10:44
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28515
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року