Силабус навчальної дисципліни «Овочівництво» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо- професійною програмою «Агрономія», за спеціальністю 201 «Агрономія» денної з елементами дуальної та заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-01-146S Мороз, О. С. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Овочівництво» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо- професійною програмою «Агрономія», за спеціальністю 201 «Агрономія» денної з елементами дуальної та заочної форм навчання. [Силабус]

[img] Text
05-01-146S.pdf

Download(231kB)

Анотація

Більшість овочевих культур у порівнянні із польовими вимогливіші до умов вирощування (вологи, рівня ефективної родючості грунту, тепла, освітлення), що визначає особливості їх агротехніки. Представлена освітня компонента містить базові відомості, необхідні для розуміння технологічних особливостей вирощування овочевих культур, якісного планування та організації виробничого процесу в умовах відкритого та закритого грунту. Мета дисципліни “Овочівництво” полягає у формуванні у здобувачів міцних знань щодо біологічних особливостей та технологій вирощування овочевих культур і умінь по отриманню високоякісної овочевої продукції в умовах закритого та відкритого грунту. Основними завданнями дисципліни є: -вивчення стану і перспектив розвитку овочівництва в Україні і за кордоном, сучасних тенденцій та напрямків овочівництва; -вивчення біологічних особливостей овочевих культур і способів їх розмноження; -вивчення науково-обґрунтованих технологій вирощування розсади у парниках, розсадних теплицях і в розсадниках відкритого ґрунту; -вивчення технологій вирощування високого товарного врожаю овочевих культур з мінімальними затратами праці в зональному розрізі; -забезпечення захисту рослин від бур'янів, шкідників і хвороб, як основної умови для виробництва високих і сталих врожаїв овочевих рослин.

Title in English

SYLLABUS Vegetable growing Code in Degree Programme ОК 23 Level of Education Bachelor`s (first) 20 Field of Knowledge Agricultural sciences and food Field of Study 201 Agronomy Degree Programme «Agronomy»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-01-146S, овочівництво
Шифр: 05-01-146S
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 12 Січ 2024 10:28
Останні зміни: 20 Лют 2024 07:31
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28769
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року